Do soutěže se přihlašuje pouze elektronicky prostřednictvím speciálně vytvořené aplikace – bližší informace podá Dr. Ing. Petr Marada – tel. 602 578 784 nebo Mgr. Markéta Nováková, PhD. – viz kontaktní osoby 

1. Přihlašovatel

(jméno/název, adresa)

2. Název honitby

3. Lokalita honitby

(katastrální území, okres)

4. Anotace

(srozumitelnou formou pro širší veřejnost představí anotace zvyšování přírodní hodnoty honitby  - ozeleňování se zdůrazněním jeho významu z hlediska uživatele honitby, veřejné prospěšnosti, širších územních vztahů, podpory biodiverzity se zaměřením na vybrané druhy zvěře apod., technické parametry uvádějte do položky č. 10, rozsah cca 5 řádek)

5. Projektant opatření a autor realizačního projektu (fakultativní - pokud byl vytvářen projekt)

(název  - podle obchodního rejstříku pokud je, IČ - pokud je, adresa a e-mail) 

6. Dodavatelská firma (fakultativní - pokud byl projekt realizován jiným subjektem než nominovanými myslivci)

(název  - podle obchodního rejstříku pokud je, IČ – pokud je, adresa a e-mail)

7. Náklady na realizaci

(konečná částka vč. DPH, zdroje financování)

8. Technické parametry

(plocha nově založených zvěřních políček včetně biopásů a zatravnění, založených vodních ploch, mokřadů a tůní – v ha; u biocenter, biokoridorů, zalesněných ploch, rozloha – v ha, u výsadeb liniových prvků – stromořadí – délka v m)

9. Textová část

(viz níže bližší specifikace)

10. Výkresová dokumentace

(viz níže bližší specifikace)

11. Fotografická dokumentace

(stav před a po realizaci - nutno napsat v názvu fotografie + ostatní fotografická dokumentace, viz níže bližší specifikace)

DOKUMENTACE

a) Textová část

Textová část obsahuje:

Údaje o honitbě: popis ozeleňování, realizované prvky, použité techniky, technologie a výsadbové materiály, biotechnické objekty (broukoviště, plazníky, kamenné zídky), detaily, doba realizace (zahájení, ukončení), investiční náklady na realizaci, případně další podstatné údaje se zdůrazněním informace, proč je honitba do soutěže přihlašována.

Údaje o realizačním týmu: stručné údaje o projektantovi opatření, projektantovi realizačního projektu a dodavatelské firmě.

Stručné hodnocení přihlašovatele: hodnocení bude zpracováno zejména s ohledem na význam z hlediska uživatele honitby, početní a druhové stavy zvěře, veřejné prospěšnosti, širší územní vztahy, krajinný ráz, návaznost na celkovou síť jednotlivých opatření, technickou náročnost stavby, originálnost řešení, efektivitu opatření (finanční a časové parametry) a podporu biodiverzity.

Formát: DOC, DOCX

Doporučený rozsah: 5 stran

 b) Výkresová dokumentace

Výkresová dokumentace obsahuje:

·  mapu se zákresem realizovaných opatření

·  významné biotechnické objekty, popřípadě konstrukční řešení detailů.

Formát: PDF

 c) Fotografická dokumentace

Fotografická dokumentace ilustrující stav před a po realizaci opatření v honitbě, a to v několika charakteristických místech, příp. v místech napojení na systémy vyššího stupně (např. silnice, recipient, navazující prvek ÚSES). Součástí fotografické dokumentace mohou být též významné objekty a detaily. Popis fotografie nemůže být její součástí.

Formát: JPG, Doporučené rozlišení: více než 1MB.

cmmj